Pārbaudītu ražotāju kvalitāte
Radio detaļu, elektronisko komponentu
mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība

Raksti

Digitālie multimetri: noderīgs instruments

21.04.2015

Digitālie multimetri – tie ir mūsdienīgi mērinstrumenti, bez kuriem nevar iztikt neviens elektriķis. Taču, neskatoties uz šo iekārtu plašo izplatību un lielo izvēli, ko piedāvā mūsu radiodetaļu veikals Ormix, mēs saprotam, ka šī raksta lasītāji sadalīsies divās lielās nometnēs – tie, kuri zin, kā izmantot līdzīgas iekārtas un tie – kuri nemaz nezin, kā darbojas šī ierīce ar ciparnīcu, elektrodiem un LCD displeju. Tomēr mūsu materiāls būs vienlīdz noderīgs visiem.

Lasīt vairāk

Kabeļi audio un video sistēmām radiodetaļu interneta veikalā

21.04.2015

Vēl pagājušā gadsimta beigās, lai savienotu audio un videoaparatūru, mums nācās izmantot primitīvus kabeļus un vadus, kuri nevarēja nodrošināt augstas kvalitātes video un audio signālus. Pagāja laiks, un šodien radiodetaļu interneta veikals Ormix piedāvā saviem klientiem, tādu preci, kā visdažādākie kabeļi un vadi. Ieskaitot tos, kuri var nodrošināt vienkāršu, ātru un kvalitatīvu muzikālo centru, videoaparatūras, skaļruņu un cita aprīkojuma savienojumu.

Lasīt vairāk

Baterijas. Šo elektronisko komponentu radīšanas vēsture

19.01.2015

Mūsdienu elektroniskās komponentes tiek piedāvātas plašā assortimentā un daudzveidībā. Taču vispopulārākās no šīm komponentēm bija un paliks universālie enerģijas avoti – baterijas. Kompānijā Ormix Jūs varat izvēlēties baterijas visdažādākajām vajadzībām. Mēs esam pieraduši pie tik liela assortimenta un pat nedomājam par to – kad tad parādījās pirmās baterijas?

Lasīt vairāk

Radiodetaļas – kas tas ir?

19.01.2015

Jēdziens „radiodetaļas” parādījās pirms daudziem gadiem, taču līdz pat šai dienai, daudzi nemaz nezin, cik plašu produktu grupu tās pārstāv. Par radiodetaļām šodien var nosaukt visai lielu grupu elektronisko komponentu, kuras izmanto elektronikas un sadzīves tehnikas ražošanā.

Lasīt vairāk

Mērinstrumenti. Rezistoru darbības pārbaude

07.01.2015

Tiem Ormix kompānijas klientiem, kuri izvēlās mūsu mērinstrumentus, pilnīgi pamatoti rodas jautājums: kā izmantot šīs ierīces komponentu pārbaudei? Jo īpaši, kā pārbaudīt ar multimetru rezistorus? Mūsu radiodetaļu interneta veikals sniegs Jums palīdzību. Esam gatavi sniegt Jums atbalstu, kā radiodetaļu izvēles procesā, tā arī to tālākas ekspluatācijas procesā.

Lasīt vairāk

Integrālās mikroshēmas un to komponentes

07.01.2015

Integrālās mikroshēmas tiek izmantotas pilnīgi visās mūsdienu skaitļošanas ierīcēs. Jebkurš radio detaļu veikals un tā darbinieki Jums sniegs informāciju, ka šādu mikroshēmu galvenās komponentes ir elektroniskās shēmas, kuras izgatavotas no silīcija vai citiem materiāliem. Uz šīm shēmām kā reiz arī tiek uzstādīti papildus elementi.

Lasīt vairāk

Populārākās radiodetaļas. Tranzistori

07.01.2015

Mūsdienīgās radioiekārtas tiek piedāvātas kā dažāda veida un tipa radiodetaļas. Gan no iesācēju, gan no profesionāļu puses ir liels pieprasījums pēc tādām detaļām, kā - tranzistori. Kompānijā Ormix tranzistori tiek piedāvāti plašā izvēlē. Ja Jūs vēl nezinat, kam nepieciešamas šīs radiodetaļas, mūsu materiāls var būt Jums noderīgs.

Lasīt vairāk

Radiodetaļu veikals „Ormix” – inovatīvie diskrētie pusvadītāji vienā portālā

07.01.2015

Radiodetaļu veikals „Ormix” piedāvā Jūsu uzmanībai plašu produkcijas klāstu, kas sastīts ar diskrētiem pusvadītājiem. Mūsu noliktavās ir tūkstošiem dažādu komponentu, kuri vienmēr ir gatavi doties pie mūsu klientiem. Mēs pastāvīgi sekojam jaunumiem dotajā jomā un paplašinām savu preču klāstu.

Lasīt vairāk